Samenwerkingen

Als dichter en schrijver werk ik graag samen met kunstenaars uit verschillende disciplines. Dat leidde onder andere tot de volgende collaboraties:

2017
Expositie ‘het eenzame landschap’. Met fotograaf Pieter Leeflang en kunstenares Marianne de Bakker maakte ik werk rondom het thema ‘desolatie’. Dat leidde tot een gezamenlijke expositie van gedichten, fotografie, etsen en schilderijen in de Fermerie in Deventer, van juni tot en met september.

Voor het 60-jarig jubileum van de Deventer Fotokring schreef ik gedichten bij de fotografie van Pieter Leeflang. Daarvan werd het gedicht kleine ijstijd met een landschap van Pieter gepubliceerd in het jubileumboek ‘dichter bij Deventer’.

2016
Meerdere gedichten bij zeefdrukken Bas Kosters in expositie I want it to be soft, Museum Arnhem. Daarnaast kort verhaal in het boek dat de expositie begeleidt.

2014
Voor de Zutphense dichtersclub Kopwit schreef ik voor de expositie ‘Facetten’ het gedicht bewakingscamera’s bij een collage van kunstenares Krin Rinsema

 

2012
Gedicht voor audiotour Kunsthal Rotterdam bij een kunstwerk van Niki de Saint Phalle ten behoeve van expositie Museum minutes

Advertenties