Never waste a good crisis

Woensdag 9 september is het zover. Wegenkaart, dit keer vertegenwoordigd door Martin M. Aart de Jong en Bjorn van Rozen (oftewel Brommerdief), staat voor het eerst sinds de coronacrisis begon weer op de planken.

Bij Theater Concordia in Enschede gaan we woensdag overdag met elkaar aan het werk om een nieuwe voorstelling te maken, in ons geval een muzikaal-poëtische set waarin we als makers reflecteren op wat de coronacrisis ons gebracht heeft, en wat het teweeggebracht heeft. Die set voeren we ’s avonds live op in het kader van ‘never waste a good crisis’.

Wegenkaart met Vera Bon en Jeroen Diepenmaat tijdens Kelderfest. Foto: Isabelle Renata LaPoutré

Het is denk ik in deze tijd des te belangrijker dat er opgetreden wordt, dat we blijven onderzoeken met onze kunst, en het is voor ons heel tof dat theater Concordia daar een podium voor biedt. Wij hebben er in elk geval veel zin in;-)

Er komen meer speeldata aan, daarover hopelijk snel meer. Maar voor nu, als je erbij wilt zijn:

Theater Concordia
Langestraat 56 Enschede

Woensdag 9 september, 20.30u.

Kaartjes vooraf bestellen, of een livestream ticket bestellen? Hier kan dat