Maak je oeuvre compleet;-)

Het jaar is alweer bijna om, en dat betekent feestdagen en, hopelijk, zoveel mogelijk tijd weg van je telefoon en computer. Zelf ga ik vooral lezen: de biografie van Willem Wilmink door Elsbeth Etty, Kinderen van het ruige land van Auke Hulst en ik ben er ook wel voor in de stemming om een Vonnegut te herlezen.

Ook is december voor mij altijd de maand waarin ik terugkijk op mijn jaar, en plannen maak voor het komende jaar. 2019 was hoe dan ook een bijzonder jaar: Godijn Publishing publiceerde mijn debuutroman Radio Transzoeloe, én ik bracht een elpee uit, Wegenkaart, met poëzie op muziek. Met mijn vorig jaar uitgekomen poëziedebuut inwoner samen, heb ik ineens een soort van oeuvre. Ondanks dat ik niet zo heel snel zal staan juichen of springen, ben ik daar best trots op.

Misschien heb je al mijn uitgaven al lang, maar anders zou ik zeggen, schaf ze aan. Op dit moment is mijn oeuvre nog wel bij te houden;-).

Radio Transzoeloe en inwoner zijn via alle boekhandels, bol.com en natuurlijk via de uitgevers of mijzelf verkrijgbaar.

Wegenkaart is verkrijgbaar via boekhandel Praamstra of via mezelf. Je kunt het album ook luisteren via Spotify of iTunes, of de digitale download aanschaffen via bandcamp. Als je de vinyluitgave wilt, zou ik snel zijn; de eerste, genummerde oplage van 200 exemplaren is bijna uitverkocht.