Bestel hem nu: poëziebundel ‘inwoner’

cover inwoner, illustraties Bas KostersBrekend nieuws! Op 4 augustus presenteer ik op het Tuinfeest in Deventer mijn debuutbundel ‘inwoner’. De bundel, die verschijnt bij uitgeverij Anderszins, gaat over een fictieve stad in gedichten, waarin de hoofdpersoon langzaam van een observator verandert in de inwoner uit de titel.

Waar ik heel trots op ben is dat de bundel geïllustreerd is door mijn broer Bas kosters, modeontwerper en illustrator. Vanuit zijn associaties bij de gedichten creëerde hij de ‘huisman’, een terugkerend personage, op zijn eigen kenmerkende manier.

Feestelijke voorintekening
Om de uitgave van de bundel te vieren, doe ik een voorintekening mét korting. Als je de bundel vóór 5 augustus bij me bestelt, krijg je hem voor 15 euro in plaats van 17,50. Bovendien kom ik hem in Deventer en Zutphen persoonlijk bij je door de bus doen (woon je ergens anders, dan moet ik helaas 3,32 verzendkosten in rekening brengen, of je komt hem gezellig ophalen bij een optreden;-). Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje!

‘Inwoner’ is vanaf 6 augustus verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland, via bol.com of via de webshop van de uitgeverij. ISBN 9789492994004.

Advertentie

11 gedachten over “Bestel hem nu: poëziebundel ‘inwoner’

  1. Ik wil er graag twee, Wibo. En bij deze natuurlijk, van harte.

  2. Superleuk Jan, en je bent de eerste! Dat vind ik dubbel zo tof, dank je wel:-)

  3. Dag Wibo, ben er nieuwsgierig naar een vind het leuk om er een te kunnen kopen. Kom het wel ergens ophalen, denk ik. Groetjes en succes!

  4. Hoi Bastiaan, leuk:-). Misschien kom ik ook richting Enschede, laat het je weten als ik meer weet!

  5. Jaaa, super Wibo! Wil er graag een! En zie al uit naar het Tuinfeest…

  6. Natuurlijk wil ik je bundel Wibo, in tweevoud graag! Van harte, Anneke

  7. Hi Wibo, ik bestel nu jouw ‘inwoner’ en kom tzt naar het Tuinfeest, samen met de schoonouders van Peter-Jan. We zullen elkaar dan zeker treffen. Heb jij op het Tuinfeest een voorraadje ‘inwoners’ bij je of…?
    Hartegroet, Marjan (Apeldoorn).

  8. Hoi Marjan, op het Tuinfeest verkoopt boekhandel Praamstra de bundel, maar je kunt ook vooraf bij mij bestellen, dan reserveer ik een exemplaar voor je:-)

Reacties zijn gesloten.